Suomalainen puhdas ilma valloittaa maailmaa

22.10.2021 13:48:05 Pitkänen Heikki, muokattu 25.10.2021 09:07:11 Pitkänen Heikki

Uudesta konsernista markkinajohtaja!

Puhtaan ilman asiantuntijat Oy M-Filter Ab ja Filterpak Oy ovat yhdistyneet yrityskaupassa, jossa Oy M-Filter on ostanut Hangossa sijaitsevan Filterpak Oy:n koko osakekannan. Järjestelyssä Filterpak Oy:n omistajista Peter Nordlundista ja Thomas Nordlundista, tulee Oy M-Filter Ab:n osaomistajia ja he siirtyvät konsernin hallitukseen. Konsernin toimitusjohtajana toimii jatkossakin Kai Liesmaa. Järjestelyllä ei ole vaikutusta työntekijöiden asemaan.

M-Filter Group-konserni koostuu yhdistymisen myötä kolmesta yrityksestä: Oy M-Filter Ab, PL-Filter Oy ja Filterpak Oy. Konsernin tehtaat sijaitsevat Haapavedellä, Vimpelissä, Hangossa ja Drunskininkaissa Liettuassa. Lisäksi konserniin kuuluu Oy M-Filter Ab:n myyntiyhtiöt Saksassa ja Venäjällä. Konsernin liikevaihto tänä vuonna tulee olemaan noin 23 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 200 henkilöä.

Meille PL-FIlterillä tämä tarkoittaa entistä vakaampaa asemaa suodatinmarkkinoilla. Yhdessä olemme yksi Suomen suurimmista alan toimijoista ja kolme tuotantolaitosta Suomessa takaavat asiakaillemme entistä paremman toimitusvarmuuden. Kehitämme myös yhdistymisen myötä entistä enemmän tuotteitamme vastaamaan Suomen ja Pohjoismaiden tarpeita energiatehokkaasti tinkimättä suodattimen muista ominaisuuksista.